Bouw & begeleiding,

 

Analyse & haalbaarheid

In een ori├źnterend en vrijblijvend gesprek nemen wij kennis van uw bouwplannen. Wij nemen uitgebreid nota van uw wensen en prioriteiten. Wij adviseren u op basis van onze technische kennis en bouwervaring. Wij bespreken de haalbaarheid van uw project in functie van het beschikbare budget en het tijdsbestek dat u voor ogen heeft. Het administratief luik waaronder vergunningsaanvraag, subsidie- en premieaanvragen wordt ruim bekeken.

 

Aanvragen offertes

Wij verzamelen de nodige gegevens aangevuld met plannen en foto's. Op basis hiervan en op basis van hun eigen opmetingen zullen streng geselecteerde aannemers offertes aanbieden. Wij controleren en vergelijken de afgeleverde offertes. Wij onderhandelen over de aangeboden prijs en bespreken deze uitvoerig met u.

 

Uitvoering werken

Bij aanvaarding van een offerte wordt er tussen u en de aannemer een aannemerscontract getekend. Dit contract wordt gecontroleerd door Mors Bouwstudio zodat wij altijd zicht hebben op wat u ondertekent. Op basis van de opgemaakte planning contacteren wij de aannemers. Wij zien toe op een correcte en vlotte afhandeling van de werkzaamheden.

 

Einde der werken

Na het einde van de werkzaamheden evalueren wij samen of de gemaakte afspraken nagekomen zijn en de werken naar behoren zijn uitgevoerd. Dit gebeurt aan de hand van een beoordelingsrapport.

 

voor meer werk bekijk het portfolio!

┬ę 2016 MORSBOUWSTUDIO.NL ALL RIGHTS RESERVED